Igrači izabrali – Salah najbolji fudbaler Premijer lige

Kao što se i očekivalo, napadač Liverpula Mohamed Salah proglašen je za najboljeg fudbalera sezone u engleskoj Premijer ligi.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.04.2018.

09:10

Igrači izabrali – Salah najbolji fudbaler Premijer lige
Foto: Getty images

Salah je dobio više glasova u izboru Profesionalnih fudbalera od Kevina de Brejnea, Davida Silve i Leroja Sanea iz Mančester sitija, te Davida de Hee iz Mančester junajteda.

Salah je postigao 31 gol uz devet asistencija na 33 utakmice u PL ove sezone kod Jirgena Klopa i u trci je za najboljeg strelca Evrope.

Takođe, predvodio je i Liverpul na putu ka polufinalu Lige šampiona sa golovima u oba meča protiv Sitija u četvrtfinalu. Liverpul je doveo Salaha letos iz Rome za oko 40 miliona evra.

"Čini se da svaki put kad dotakne loptu ona završi u mrežu. Ima jednu od onih sezona kada izađeš na teren ne nadajući se da ćeš dati gol, ali znaš da hoćeš. Kao napadač, znam kako je sjajno imati takav osećaj", rekao je legendarni Alan Širer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: