O'Saliven preokretom do drugog kola

Petostruki svetski šampion u snukeru Roni O'Saliven plasirao se u drugo kolo SP u Šefildu, pošto je pobedio Stivena Megvajera sa 10:7.

Izvor: B92, Beta

Nedelja, 22.04.2018.

20:00

O'Saliven preokretom do drugog kola
Getty images

Megvajer je u subotu bolje počeo meč, vodio je sa 4:0 i 6:3, ali je O'Saliven preokrenuo rezultat i ostvario 15. uzastopnu pobedu u prvom kolu na Krusiblu.

"Imao sam sreće što sam prošao dalje. Lepo je ostati na turniru", rekao je O'Saliven za BBC

Megvajer je rekao da je njegov protivnik zasluženo prošao dalje, a da je u prvom delu meča imao veliku prednost samo zato što je O'Saliven igrao loše.

O'Saliven je do sada na Svetskom prvenstvu u Krusibl teatru osvojio 1.001 frejm, a u drugom kolu igraće protiv pobednika duela izmedju Alija Kartera i Grejema Dota. Posle prvog dela meča, Dot vodi sa 6:3.

Branilac titule Mark Selbi završio je takmičenje u prvom kolu porazom od Džoa Perija sa 4:10. Peri će u drugom kolu igrati protiv boljeg iz duela izmedju Marka Alena i Lijama Hajfilda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: