Pešić: Ništa rekordi, samo titula

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Pešić rekao je da ne juri rekorde, jer je najvažnije da ekipa pobeđuje.

Izvor: MLJ

Nedelja, 22.04.2018.

19:20

Pešić: Ništa rekordi, samo titula
StarSport

Zvezda je u subotu pobedila Radnički u Nišu sa 3:1, Pešić je postigao gol iz penala u 57. minutu, a tri minuta kasnije asistirao je Benu kod gola.

"Najvažnije je da pobeđujemo, već sam rekao da ne jurim nikakve brojke i rekorde. Igram za ekipu, a takve stvare dolaze same. Nadam se da ću nastaviti sa dobrim igrama, ne samo u Nišu već svuda. Prijalo mi je što sam na jučerašnjoj utakmici imao podršku porodice na stadionu, kao i najbližih prijatelja", rekao je Pešić za klupski sajt.

On je naveo da je njegova ekipa juče mogla ubedljivije da pobedi, ali da je ipak najvažnije da osvaja bodove.

"Postavili smo cilj da što pre matematički obezbedimo titulu i zato nam je svaka pobeda u plej-ofu izuzetno važna. Juče smo u Nišu odigrali zaista dobru utakmicu. Kao što je i trener (Vladan) Milojević rekao, imali smo sjajne periode igre, pa onda bude zatišje na terenu pred novi nalet. Propustili smo neke šanse, ali u drugom poluvremenu smo napravili razliku od dva gola i priveli utakmicu kraju", dodao je Pešić.

Zvezda će u sredu na svom terenu igrati protiv Čukaričkog.

"Mnogo je utakmica za nama, možda zbog umora dolazi do manjih oscilacija u igri. Čukarički je zaista odlična ekipa, pokazali su to u prvenstvu. Imaju sjajnog trenera Nenada Lalatovića, koji je mnogo doneo ekipi, sada su mnogo agresivniji. Biće zanimljiva utakmica, a nadam se da ćemo pobediti", rekao je Pešić.

Posle 32 kola u Superligi Srbije Zvezda je prva na tabeli sa 45 bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: