Ko će zameniti Vengera?

Nakon što je potvrđeno da će Arsen Venger na kraju sezone da napusti klupu Arsenala, počela je licitacija potencijalnih naslednika.

Izvor: AK

Nedelja, 22.04.2018.

11:25

Ko će zameniti Vengera?
Foto: Getty images

Engleski mediji su kao glavnog kandidata istakli menadžera škotskog Seltika, nekada Liverpula, Brendana Rodžersa.

"Nema istine u toj priči, srećan sam ovde. Imam još tri godine ugovora, volim svaki minut u Seltiku, profesionalni i porodični", demantovao je te priče Rodžers.

Nakon ove izjave mediji su se okrenuli na drugu stranu, na jug, ka Španiji i Kataloniji. Drugo ime je bivši trener Barselone Luis Enrike.

"Dejli mejl" čak tvrdi da su pregovori u poodmakloj fazi i da bi samo nepredviđen problem mogao da spreči dolazak 47-godišnjeg Španca na Emirate.

Međutim, ima tu još interesantnih imena, poput selektora Nemačke Joakima Leva, te legendi kluba Patrika Vijere i Tjerija Anrija.

Dok Vijera i ima iskustva jer vodi MLS tim Njujork Siti, Anri je još uvek "šegrt" u reprezentaciji Belgije kod selektora Roberta Martinesa.

Engleski mediji spekulišu i da čelnici Arsenala žele Karla Ančelotija na klupi, a među kandidatima pominju se još Masimilijano Alegri i Leonardo Žardim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: