"Venger je otpušten. Odgovorni se kriju, jer on ne bi otišao sam"

Legenda Arsenala Ian Rajt kaže da menadžer "Tobdžija" Arsen Venger ne bi otišao svojom voljom i veruje da je otpušten.

Izvor: MLJ

Subota, 21.04.2018.

15:41

Getty images

Venger je u petak potvrdio da se njegov boravak na klupi londonske ekipe posle 22 godine završava na kraju ove sezone.

Tijeri Anri je ranije rekao da je pomešanih osećanja jer nije mislio da će se odlazak desiti sada. Deo navijača Arsenala je branio slavnog Francuza, drugi deo je sve glasnije tražio od Vengera da ode.

Arsenal je poslednjih godina kupovao skuplje igrače nego godinama ranije, ali ni Mesut Ezil, ni Aleksis Sančes, ni skorije Lakazet nisu doneli željene rezultate jer "Tobdžije" ne mogu ni do četvrtog mesta u poslednje vreme.

"Arsen Venger je čovek principa, iskrenosti i čovek od integriteta. Zato sam ubeđen da je on otpušten i da nije sam podneo ostavku" kaže Rajt, a prenosi Evening Standard.

Rajt navodi da bi Francuz odoleo pritisku i uvredama navijača kojima je bio izložen i zbog svog karaktera ne bi otišao pre isteka ugovora u situaciji koju opisuje kao tužnu.

"Pretpostavljam da nećemo saznati ko je odgovoran jer će se odgovorni uvek sakrivati jedni iza drugih. Venger je imao konferenciju za štampu na kojoj nije bilo ni nagoveštaja ovoga, a sledećeg dana je objavljeno da odlazi. U svakom slučaju on može da podigne glavu. Bez obzira kakvi su rezultati njega treba ispratiti kao pravu Arsenalovu legendu. Toliko mu dugujemo", rekao je Rajt.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: