Alimpijević: Triput smo igrali, znamo da je Mega nezgodna

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević kaže da je Mega Bemaks nezgodna ekipa i da crveno-beli moraju da odigraju maksimalno koncentrisano.

Izvor: B92

Petak, 20.04.2018.

23:45

Alimpijević: Triput smo igrali, znamo da je Mega nezgodna
StarSport

Dva tima igraju u drugom kolu košarkaške Superlige Srbije.

"Ovo će nam biti treći susret ove sezone, i s te strane se dobro poznajemo. Izuzetno nezgodna ekipa, koja je i pored podmlađenog sastava sačuvala osnovne karakteristike svoje igre. Igraju i dalje sa velikom energijom, agresivno u fazi napada, zato moramo da odigramo maksimalno koncentrisano kako bismo došli do pobede", rekao je Alimpijević za klupski sajt.

Oba tima su takmičenje u Superligi počela pobedama.

"Igrali smo već sa ekipom Mege, znamo njihove kvalitete. Ovo je važna utakmica za nas, jer igramo protiv tima koji igra brzo, s mnogo poleta i agresivnosti, posebno u napadu. Nama je ovaj meč važan i zbog raspleta u grupi A, ali i kako bismo nastavili s pobedama u domaćem prvenstvu", rekao je košarkaš Zvezde Dejan Davidovac.

Zvezda i Mega igraju u hali "Aleksandar Nikolić" od 21 sat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: