Fabregas o Vengeru: Dugujem mu, bio mi je kao otac...

Fudbal više nikada neće isti. Arsen Venger na kraju sezone odlazi posle 22 godine.

Izvor: B92

Petak, 20.04.2018.

15:35

Fabregas o Vengeru: Dugujem mu, bio mi je kao otac...
Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Vneger preuzeo je 'Tobdžije' u prvog oktobra 1996. godine i u naredne dve decnije načinio klub iz severog Londona jednim od najpoznatijih, ali i finansijskih najstabilnijih klubova na svetu, u čemu mu je u velikoj meri pomogao i doktorat iz ekonomije

Zbog svega učinjeno ova vest je rastužila mnoge - one koje je trenirao, a i one protiv kojih se njegov tim borio na terenu.

"Izgradio je najbolje timove protiv kojih sam igrao fubal u Engleskoj. Njegov tim iz '98 bio je fenomenalan. Najveći kompliment koji možete da mu date je činjenica da smo morali da promenimo način fudbala koji smo igrali do tada. Venger je zaslužio da do kraja sezone bude ispraćen na najlepši mogući način", napisao je Nevil.

Španski fudbaler Sesk Fabregas odao je priznanjem bivšem menadžeru koji je prepoznao njegov talenta i napravi od njega vrhusnskog veznog ograča.

"Vau, nikada ne bih očekivao ovo, ali i ova odluka pokazuje dostojanstvo i klasu ovog čoveka. Nikada neću zaboraviti njegove savete i podršku, način na koji se ophodio prema meni. Imao je veru u mene od prvog dana i dosta toga mu dugujem. Bio mi je kao otac, uvek me je gurao iznad granica nemogućeg. Arsene, zaslužuješ svo poštovanje i sreću ovog sveta", napisao je Fabregas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: