Novaku ispunjena želja – stigla pozivnica za turnir u Barseloni

Novak Đoković dobio je specijalnu pozivnicu za nastup na turniru iz Serije 500 naredne nedelje u Barseloni, navedeno je na zvaničnom sajtu takmičenja.

Izvor:

Petak, 20.04.2018.

14:20

Novaku ispunjena želja – stigla pozivnica za turnir u Barseloni
Photo by Julian Finney/Getty Images

Novak je u četvrtak eliminisan na Mastersu u Monte Karlu, u borbi za četvrtinu finala finala od Dominika Tima, da bi odmah posle meča rekao da želi da igra i sledeće nedelje.

Ipak, uprkos porazu, imajući u vidu prethodne mečeve protiv Dušana Lajkovića i Borne Ćorića, svakako da svi ljubitelji tenisa imaju razloga za optimizam jer deluje da osvajač dvanaest Grend Slem titula polako hvata pravi ritam, posle velikih problema sa povredom lakta.

Najbolji srpski sportista u istoriji posle dvanaest godina nastupiće u Kataloniji, kada je poražen već u prvom kolu, što će mu svakako biti odlična provera pred nastavak sezone na zemljanoj podlozi, odnosno drugi Grend Slem sezone – Rolan Garos.

Glavni favorit jeste prvi reket sveta i 'kralj šljake' Rafael Nadal, a tu su još i Tim, Grigor Dimitrov, David Gofan, kao i svi španski teniseri iz Top 100.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: