"Još Everton i završio sam sa Premijer ligom"

Defanzivni vezista Morgan Šnajderlin izjavio je da će mu Everton biti poslednji klub u Engleskoj.

Izvor:

Petak, 20.04.2018.

09:45

Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Šnajderlin smatra da je ostvario sve ambicije u vezi sa igranjem u Premijer ligom noseći dresove Sautemptona, Mančester Junajteda i ekipe s Gudisona u deceniji za nama.

Bivši reprezentativac Francuske je u Everton stigao u januaru prošle godine, još uvek nije siguran da li će ostati u liverpulskom klubu do kraja ugovora 2021, ali nema želju da više oblači dres ijednog drugog engleskog kluba.

"Igrao sam već u Sautemptonu, Junajtedu i Evertonu i ne vidim sebe više u nekom od drugih engleskih klubova. Ostale su mi još tri godine ugovora. Videćemo da li postoji obostrana želja da ostanem do tada", izajavio je Šnajderlin za Frenč TV.

Nekadašnji saigrač Dušana Tadića ističe da i dalje oseća lokalpatriotizam prema francuskom Strazburu, koji je iz njegove rodne oblasti, ali ne krije da je od detinjstva navijač Olimpika iz Marselja i ostavlja otvorenom mogućost i da zaigra na Velodromu.

"Moj omiljeni klub je Strazbur, jer dolazim iz te regije, ali kada sam bio dečak obožavao sam Marselj. Ako napustim Everton, potražiću izazov u novoj ligi", rekao je Šnajderlin.

Izuzev desetogodišnjeg boravka u Engleskoj, Šnajderlin, 15 puta reprezentativac Francuske, u karijeri je igrao još samo za spomenuti Strazbur i to u debitantskoj sezoni 2007/2008.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: