Krstičić: Ne bih se žalio ni na 0:1 u Nišu

Fudbaler Crvene zvezde Nenad Krstičić rekao je da njegova ekipa za cilj u predstojećoj utakmici protiv Radničkog u Nišu ima za cilj da osvoji tri boda.

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 19.04.2018.

21:53

Krstičić: Ne bih se žalio ni na 0:1 u Nišu
Starsportphoto

Zvezda želi ceo plen kako bi se što više približila osvajanju trofeja u Superligi Srbije.

‘Crveno-beli’ će u subotu gostovati u Nišu ekipi Radničkog u 32. kolu Superlige, odnosno drugom kolu plej-ofa.

"Ozbiljno se pripremamo za utakmicu sa Radničkim, zato što znamo da nas očekuje zaista teško gostovanje. Kao što smo rekli i pre početka plej-ofa, u svaku utakmicu ulazimo sa ciljem da pobedimo, kako bismo matematički što pre obezbedili titulu. Pripremamo se kao i za svaku meč i najviše gledamo u svoje dvorište. Naravno, analiziramo protivnika i njihovu igru, ali znamo da je od presudnog značaja kako mi uđemo u utakmicu", rekao je Krstičić za klupski sajt.

Prethodnu utakmicu na stadion Čair fudbaleri Crvene zvezde dobili su rezultatom 4:0.

"Nadam se da ćemo i ovog puta biti efikasni, ali iskreno se ne bih žalio ni da bude 1:0 za nas, bitno je samo da osvojimo nova tri boda i nastavimo pobednički niz. Kada se pobeđuje sve je lepo, atmosfera u ekipi je fenomenalna i to je ono što nas gura dalje", rekao je on.

Protekli "večiti" derbi bio je 50. utakmica od početka sezone ekipi Vladana Milojevića.

"Zaista je veliki broj utakmica iza nas, ali ne razmišljamo o umoru. Bliži se kraj i kao da nam ta želja da se prikažemo u što boljem svetlu i da donesemo našim navijačima titulu daje dodatnu snagu. Verujem da ćemo nastaviti sa agresivnom i dobrom igrom koju smo prikazali u 'večitom' derbiju. Znamo da protiv nas sve ekipe imaju ogromnu želji i zato u svakom duelu moramo da budemo agresivniji i bolji", zaključio je Krstičić.

Utakmica na stadionu Čair na programu je u subotu od 19.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: