Klop: I da treniramo goli niko ne bi primetio zbog Salaha

Mohamed Salah otkako je otišao iz Rome postigao je u Liverpulovom dresu 40 golova u svim takmičenjima.

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 19.04.2018.

19:45

Klop: I da treniramo goli niko ne bi primetio zbog Salaha
Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Zbog toga i ne čudi što svi govore samo o njemu. Menadžeru Jirgenu Klopu se to čak i sviđa, jer ostali, a i on, mogu da treniraju na miru.

"Imamo zaista dobru ekipu igrača, a svi oni vole Salaha i nisu zavidni zbog pažnje koja mu se posvećuje", ističe Klop koji otkriva jednu anegdotu s treninga uoči utakmice s Mančester Sitijem u Ligi šampiona.

"Kad smo izašli na teren kako bi odradili trening uoči Sitija, rekao sam igračima: Ajmo da se pojavi goli na terenu, ionako niko neće primetit. Svi samo gledaju u Salaha..."

"Ne mislim da će uzbuđenje oko Salaha biti manje. Ali to je u redu", kaže Klop.

Upravo suprotno, Salah je u Liverpul došao iz Rome.

"Toliko pozitivnih stvari ima kod nas u svlačionici. Baš smo ekipa i držimo se zajedno. Imamo veliku priliku da stvorimo nešto veliko za budućnost. Još smo mladi i puni potencijala. Svi su srećni što su deo ove ekipe", zaključio je nemački strateg.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: