Sukob na vidiku – Novak se nije rukovao sa sudijom (VIDEO)

Najbolji srpski teniser Novak Đoković nije se rukovao sa sudijom Karlosom Bernardesom na kraju meča sa Dominikom Timom.

Izvor: B92

Četvrtak, 19.04.2018.

16:58

Sukob na vidiku – Novak se nije rukovao sa sudijom (VIDEO)
Photo by Julian Finney/Getty Images

Đoković je završio učešće na Mastersu u Monte Karlu u trećem kolu porazom od Dominika Tima posle velike borbe u tri seta – 6:7 (2-7), 6:2, 6:3.

Novak se po okončanju susreta pozdravio sa rivalom, ali ne i sa sudijom iz Brazila, pa se spekuliše da je to zbog detalja iz sredine drugog seta.

U pauzi između gemova kod rezultata 3:2 arbitar je srpskom igraču rekao da pripazi na vreme između poena, zbog čega je on imao mnogo kraću pripremu između servisa. U proseku je servirao 16 sekundi posle završetka prethodnog poena, za razliku od 25 sekundi koliki mu je bio prosek tokom čitavog meča. Tada je doživeo prvi brejk u drugom setu, posle čega je Tim izjednačio, a onda i kompletirao preokret.

Na ovaj način je produbljen "sukob" između Đokovića i Bernardesa koji je počeo pre nekoliko godina, a koji je intenziviran 2016. godine, kada Novak nije bio zadovoljan nekim njegovim odlukama tokom mečeva.

Takođe, na Karlosa se svojevremeno žalio i Rafael Nadal, čak traživši izuzeće Bernardesa na svojim mečevima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: