Engleska zakazala prijateljske utakmice sa Švajcarskom i SAD

Fudbalski savez Engleske saopštio je da će reprezentacija te zemlje odigrati na jesen prijateljske utakmice protiv Švajcarske i SAD.

Izvor: B92

Sreda, 18.04.2018.

19:15

Engleska zakazala prijateljske utakmice sa Švajcarskom i SAD
(Photo by Catherine Ivill/Getty Images

Utakmica protiv Švajcarske zakazana je za 11. septembar, ali još nije odredjeno gde će se igrati, dok će selekciju SAD dočekati na Vembliju, 15. novembra.

Engleska ja poslednji put protiv Švajcarske igrala u septembru 2015. godine, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. Englezi su pobedili sa 2:0 golovima Harija Kejna i Vejn Runija.

Selekcija SAD, koja se nije kvalifikovala za ovogodišnje Svetsko prvenstvo u Rusiji, poslednji put je gostovala u Engleskoj u maju 2008. godine kada je poražena sa 2:0 golovima Džona Terija i Stivena Džerarda.

Fudbalska reprezentacija Engleske će u prvom meču Lige nacija na Vembliju ugostiti Španiju 8. septembra, potom će 12. oktobra gostovati Hrvatskoj, a tri dana kasnije će gostovati u Španiji.

Nakon meča protiv SAD, Engleska će 2018. godinu zaključiti utakmicom protiv Hrvatske 18. novembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: