Batler: Hardena ne smemo da čuvamo individualno, već timski

Džimi Batler, jedan od vodećih košarkaša Minesote, rekao je da ekipa mora da odigra mnogo bolje u drugoj utakmici plej-ofa protiv Hjustona.

Izvor: B92

Sreda, 18.04.2018.

17:11

Batler: Hardena ne smemo da čuvamo individualno, već timski
Photo by Tim Warner/Getty Images

Rokitsi su u prvom duelu slavili rezultatom 104:101, a dominirao je Džejms Harden sa 44 poena, 4 skoka i 8 asistencija.

"On je neverovatan igrač, to svi znaju. Ali njega ne želite da čuvate samo jednim igračem, već timski. Svi moraju da budu na dobrim mestima kako bi izazivali te šuteve, ali i parirali kada krene ka obruču. Ako bude promašaja, moraćemo da hvatamo defanzivne skokove i pokrećemo napade. To uopšte nismo radili u prvoj utakmici", rekao je Batler.

Hjuston je ogroman favorit protiv Minesote, potvrdio je to u prvom meču, a kvota da će večeras savladati Vukove s više od 13,5 poena razlike je 2,11. Pogledajte sve MOZZART kvote za plej-of NBA lige.

"Nadamo se da će biti bolje, moram svoj posao da radim efikasnije. Šta želite – slobodna bacanja, trojke, polaganja? Radio je šta je hteo u tom meču, a ja moram da budem bolji u preuzimanju", dodao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: