Vidić kritikovao Mustafija: Ne smete da dozvolite takve stvari

Nemanja Vidić, najbolji odbrambeni igrač u istoriji naše zemlje, kritikovao je igru Škodrana Mustafija u porazu Arsenala protiv Njukasl Junajteda.

Izvor:

Sreda, 18.04.2018.

12:25

Vidić kritikovao Mustafija: Ne smete da dozvolite takve stvari
Photo by Ross Kinnaird/Getty Images

'Tobdžije' su povele pogotkom Pjer-Amerika Obamejanga, ali su Ajose Peres i Met Riči doneli preokret i trijumf 'Svrakama'.

Upravo je nemački defanzivac bio direktan krivac za izjednačujući pogodak, a da je u padu forme potvrđuju i identične greške u mečevima sa Sautemptonom, moskovskim CSKA i Mančester Sitijem.

"Dvajt Gajl se jeste sjajno kretao, posle dobrog dodavanja Džondža Šelvija, ali pogledajte ova dva igrača – Škodrana Mustafija i Kaluma Čejmbersa, odnosno razliku u njihovom pristupu u ovoj situaciji", počeo je priču legendarni kapiten Mančeter Junajteda, prilikom gostovanja na televiziji 'Sky':

"Kalum gleda šta se događa oko njega, dok Škodran gleda samo u loptu. Kao defanzivac, ne smete sebi da dozvolite takve stvari... Moraš uvek da budeš na vrhovima prstiju, okrenut na bok. Kada je tako – možeš da kreneš u koju god stranu želiš i da vidiš šta se tačno događa oko tebe. Moraš da deluješ spremno, agilno, da bi mogao da reaguješ baš u ovakvim situacijama", zaključio je Vidić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ministarstvo donelo odluku: Zatvaraju se škole

Zbog toplotnog talasa u Bangladešu, Ministarstvo prosvete i Ministarstvo osnovnog obrazovanja u toj zemlji saopštili su da će obrazovne ustanove biti zatvorene na sedam dana, zaključno sa 27. aprilom.

8:09

21.4.2024.

1 d

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

19 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: