Nejmar pauzira najmanje do sredine maja

Brazilski fudbaler Nejmar rekao je da se na teren neće vratiti bar do druge polovine maja za kada je zakazan poslednji lekarski pregled nakon operacije stopala.

Izvor: B92

Sreda, 18.04.2018.

08:39

Nejmar pauzira najmanje do sredine maja
Foto: Getty images

"Poslednji pregled je 17. maja, videćemo šta će biti posle toga", rekao je fudbaler Pari Sen Žermena novinarima u Sao Paulu.

PSŽ poslednju utakmicu u prvenstvu igra 19. maja protiv Kana, tako da je malo verovatno da će Nejmar ove sezone ponovo zaigrati u dresu novog šampiona Francuske i rizikovati nastup na Svetskom prvenstvu.

"Nadam se da neću gledati Svetsko prvenstvo na TV. Imaću dovoljno vremena da se spremim. Sve se dobro razvija... Biću bolji nego što sam bio pre povrede", našalio se Nejmar.

Nejmar je, takodje, rekao da mu je bilo teško što nije bio sa svojim saigračima iz PSŽ-a kako bi proslavio osvajanje titule šampiona.

Brazilac je povredio desno stopalo na utakmici protiv Olimpik Marseja 25. februara, a operisan je početkom marta u Belo Horizonteu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: