Eriksen za trijumf Pevaca, Palas u finišu prokockao bodove

Fudbaleri Totenhema pobedili su Stouk u 33. kolu Premijer lige sa 2:1, dok je Kristal Palas Luke Milivojevića ispustio pobedu nad Bornmutom u finišu meča.

Izvor: B92

Subota, 07.04.2018.

18:00

Eriksen za trijumf Pevaca, Palas u finišu prokockao bodove
EPA-EFE/WILL OLIVER

Totenhem je pobedom uspeo da se učvrsti na četvrtom mestu ispred Čelsija, ali i da drži korak za Liverpulom i Mančester junajtedom ispred sebe.

"Pevci" su poveli golom Kristijana Eriksena posle akcije kao na malom fudbalu u 52. minutu. Dele Ali je istrčao na bok, vratio po zemlji kratak pas u kazneni prostor i Eriksen je pogodio.

Dijuf uspeva da poravna pet minuta kasnije. Šaćiri je poslao dugu loptu u sredinu, golman Totenhema Ugo Ljoris je istrčao i pokušao da ispuca loptu ispred Dijufa.

Pokušaj se pretovrio u kiks, a Dijuf je posle toga lako pogodio mrežu neometan.

Pobedu Totenhemu donosi Eriksen jer je kod slobodnog udarca utvrđeno da Hari Kejn nije dirao loptu pa je gol pripisan Eriksenu i to je bio njegov drugi na meču u 63. minutu.
EPA-EFE/WILL OLIVER
Kristal Palas Luke Milivojevića nije uspeo da pobedi Bornmut iako je tokom meča bio bolji tim. Asmir Begović je na golu Bornmuta bio neverovatan i on je jedan od ključnih razloga za remi domaće ekipe jer je odbranio nekoliko dobrih šuteva Kristal Palasa.

Posle nezanimljivih prvih 45 minuta, u nastavku je viđena agresivnija igra Kristal Palasa, a prvi gol za Palas postiže Luka Milivojević iz slbodnog udarca u 47. minutu.

Bornmut poravnava pogotkom Musea u 65. minutu. Zaha uspeva da vrati prednost Palasu u 75. minutu baš kad se činilo da će izgubiti loptu jer previše komplikuje.

Jedan dobar okret na lopti i još bolji šut ostavili su Begovića nemoćnim po drugi put na meču. Međutim, King u 89. minutu ostaje zaboravljen na drugoj stativi posle kornera i postavlja konačan rezultat 2:2.

U ostalim mečevima dana Brajton i Hadersfild su remizirali 1:1, istim rezultatom je završen i meč VBA - Svonsi. Njukasl je pobedio Lester sa 2:1, a sa 2:1 je i Barnli bio bolji od Votforda.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: