VK Partizan može nesmetano da radi na Banjici

Voždovac će podržati i obezbediti nesmetan rad VK Partizan na Banjici, rekao je predsednik opštine Aleksandar Savić prvom čoveku crno-belih Aleksandru Šoštaru.

Izvor: B92

Utorak, 03.04.2018.

15:30

VK Partizan može nesmetano da radi na Banjici
StarSport

Na sastanku Savića i Šoštara, održanog na predlog predsednika voždovacke opštine, dogovoreno je da rukovodstvo VK Partizan dostavi sve termine treninga, utakmica i vaterpolo škole sa ciljem da opština finansijski pomogne, plati sve navedene termine i spreči eventualno propadanje kluba.

Na sastanku sa pravobraniocem opštine Voždovac bio je i pravni predstavnik VK Partizan kome je predočena pravosnažna odluka Apelacionog suda i potvrda da opština Voždovac ima pravo korišćenja nad sportskim centrom na Banjici.

"Opština sada čeka da rukovodstvo VK Partizan dostavi sve potrebne informacije radi konačnog dogovora i omogući potpuno preuzimanje i upravljanje sportskim centrom na Banjici", rekao je Savić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

22 h

Podeli: