Venger: Teraju me iz Arsenala zbog godina

Menadžer Arsenala Arsen Venger izjavio je da su kritike na njegov račun od strane navijača delom dolaze i zbog toga što je na kraju sedme decenije života.

Izvor: MLJ

Ponedeljak, 26.03.2018.

15:02

Venger: Teraju me iz Arsenala zbog godina
Getty images

Francuski trener je u oktobru napunio 68 godina, a prema njegovim rečima, slabi rezultati kluba koji se najviše ogledaju u 14-godišnjem čekanju na titulu Premijer lige nisu jedini razlog zbog kojih je kritikovan od pristalica londonskog kluba.

"Što sam stariji, sve više sam pod uticajem starosne diskriminacije, ali trudim se da ih ignorišem i fokusiram se samo na rad. Prihvatam da snosim posledice loših rezultata, ali oni nisu jedini razlog zbog kojih sam na udaru", izjavio je Venger, a prenosi Skaj Sport.

Venger je u Arsenalu od 1996. godine, a najslavniji period u klubu imao je početkom ovog veka sa dve titule u Premijer ligi od kojih im je u sezoni 2003/2004, ujedno i poslednjoj šampionskoj, to uspelo bez ijednog poraza.

Arsenal trenutno zauzima šesto mesto u Premijer ligi sa čak 13 bodova zaostatka za mestom koje vodi u Ligi šampiona, dok će u četvrtfinalu Lige Evrope igrati protiv CSKA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: