"Novak nije izgledao dobro – verovatno zbog vrućine"

Francuski teniser Benoa Per, koji je izbacio Novaka Đokovića u drugom kolu Majamija, prokometarisao je fizičku spremu srpskog tenisera.

Izvor: PT

Subota, 24.03.2018.

18:45

Photo by Clive Brunskill/Getty Images

"Poštujem Novaka, on je super momak i nedostaje na Turu. Fizički nije izgledao dobro – verovatno pošto je bilo veoma vruće", rekao je Per za zvaničan sajt ATP.

Francuski teniser u petak je eliminisao Đokovića, koji je tako doživeo treći poraz zaredom, a drugi u rasponu od nekoliko dana.

"Nadam se da će uskoro biti ponovo na 100 odsto. Još jednom, nedostaje mi na Turu, srećan sam što sam ga pobedio i želim da igram ponovo sa njim jednom kada bude bio na maksimumu svojih mogućnosti", istakao je Per.

Novak je pre više od nedelju dana eliminisan sa Indijan Velsa u drugom kolu od Tara Danijela, međutim tada je snagu izgubio "tek" u trećem setu. Očekivalo se da će se bolje spremiti za Majami, međutim u meču sa Perom posle pola sata igre izgledao je nemoćno.

Francuz će u trećem kolu igrati protiv Filipa Krajinovića, a njihov meč na programu je u nedelju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

104 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: