Maestralan gol Kikalešvilija u porazu Partizana

Vaterpolisti Partizana u poslednjem, 18. kolu Regionalne lige u Splitu izgubili su od domaćeg Jadrana sa 18:6.

Izvor: B92

Petak, 23.03.2018.

22:48

Maestralan gol Kikalešvilija u porazu Partizana
Foto: Youtube screenshot/*BEST*HD*SPORT*

Meč nije imao takmičarski značaj, jer i pre poslednjeg kola Jadran je obezbedio četvrto mesto, a Partizan izgubio šanse da se plasira na Fajnal-for.

Crno-beli su u Split otputovali u podmlađenom sastavu i dobro držali do prvog odmora. Pred kraj prve četvrtine Jadran je imao samo gol prednosti (3:2), ali 15 sekundi pre kraja ove deonice otišao je na 4:2, a seriju golova nastavio i u narednih osam minuta i obezbedio pobedu.

Duel je ipak obeležila majstorija Davida Kikalešvilija, vaterpoliste Partizana, koji je na maestralan način zatresao mrežu rivala.

On je, boreći se za što bolju poziciju ispred gola Jadrana, nogom podigao loptu i prebacio čuvara, a onda postigao svoj jedini pogodak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: