Pagonis u Novom Sadu protiv Crnogorca Milačića

Nenad Pagonis boriće se u Novom Sadu 24. marta za Internacionalnu titulu u IBO verziji u kategoriji do 91 kilograma protiv crnogorskog boksera Nikole Milačića.

Izvor: B92

Petak, 23.03.2018.

20:01

Pagonis u Novom Sadu protiv Crnogorca Milačića
Foto: Promo

Jedan od naših najuspešnijih sportista i svakako jedan od najuspešnijih kik-boksera svih vremena u Srbiji, nastavlja da beleži fantastične rezultate (8 mečeva i 8 pobeda, većinu nokautom).

Pred njim su novi izazovi, a devetom pobedom Nenad bi ušao u prvih 50 boraca na svetu, što bi mu otvorilo put ka vrhu svetskog boksa. Tada bi imao priliku da se bori sa borcima poput Entonija Džošue, Genadija Golovkina i Erislandija Lare, trenutnog šampiona u velter kategoriji IBO.

U Novom Sadu, u subotu 24. marta. u maloj hali SPENS-a će biti održan profesionalni boks meč za IBO titulu Interkontinentalnog prvaka u kruzer kategoriji, gde će Nenad odmeriti snage sa crnogorskim borcem Nikolom Milačićem koji takođe beleži sjajne rezultate (17 pobeda, 11 nokautom).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: