Gudurić za B92: Učim, slušam, najviše fora kupim od Žoca

Marko Gudurić, košarkaš Fenerbahčea, rekao je ua B92 posle pobede nad nekadašnjim klubom da je bilo lepo vratiti se i zaigrati pred navijačima.

Izvor: PT

Četvrtak, 22.03.2018.

22:00

Gudurić za B92: Učim, slušam, najviše fora kupim od Žoca
Starsportphoto

Bivši košarkaš Crvene zvezde prvi put je odigrao meč u Beogradu protiv kluba sa Malog kalemgdana, od kada je otišao u redove šampiona Evrope.

"Bilo je lepo, vratiti se i zaigrati pred navijačima. Vratila su mi se neka sećanja koja su bila prethodne dve godine", rekao je Gudurić za B92.

Posle Kalinića i Veselog, Gudurić je imao najviše minuta na terenu (19).

"To sve zavisi od utakmice do utakmice. Zadovoljan sam, najvažnije je da smo pobedili. Nadam se da ćemo do kraja ostvariti pobede i obezbediti prednost domaćeg terena pred plej-of", kazao je Marko.

S obzirom da su obezbedili plasman u plej-of, Gudurić kaže da ne razmišljaju toliko o njemu, koliko o utakmici ispred njih. Takođe, posle nešto sporijeg starta u Feneru, srpski igrač hvata veoma dobar ritam.

"Trebalo mi je malo vremena da se naviknem na sve, da se prilagodim. Mislim da sam u tome uspeo na najbolji način i kao što sam rekao, učim i slušam. Svaki dan se nešto novo nauči i to može samo dobro da bude", rekao je Gudurić, a potom na kratko pitanje od koga kupi najviše fora kazao je:

"Najviše od trenera, svi njega slušamo".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: