Viktor se vratio sa ivice ambisa, pa izgubio duplom greškom!

Viktor Troicki nije uspeo da se plasira u drugo kolo Mastersa u Majamiju, pošto je bolji od njega u tri seta (6:3, 6:7, 7:6) bio mladi Denis Šapovalov.

Izvor: PT

Četvrtak, 22.03.2018.

18:34

Viktor se vratio sa ivice ambisa, pa izgubio duplom greškom!
Photo by Francois Nel/Getty Images

U veoma čudnom meču srpski igrač uspeo je da spasi pet meč lopti, odnosno tri uzastopne kod rezultata 1:1 u setovima i 5:4 u trećem.

Troicki je pre toga toga gubio sa 5:1 u odlučujućem setu, ali je iskoristio pad koncentracije Kanađanina i vratio se u meč.

Kako je uspeo da se spasi i da izjednači na 5:5, meč je ubrzo otišao u drugi taj-brejk. Za razliku od prvog, sada je Šapovalov bio bolji i posle dva sata i 29 minuta igre prošao u narednu rundu.

Troicki nije odigrao loš meč protiv Kanađanina, međutim u poslednjem setu nije uspeo da održi potreban nivo koncentracije kako bi savladao Šapovalova.

Kanađanin je prvi set dobio relativno lako (6:3), da bismo potom u drugom videli veliku borbu. Troicki je prvi napravio brejk, ali je odmah u narednom gemu izgubio prednost.

Kako su obojica do kraja seta čuvali svoj servis, pobednika seta je odlučio taj-brejk. Viktor je u njemu bio bolji i zasluženo je došao do izjednačenja 1:1.

Šapovalov će u narednom kolu igrati protiv 24. nosioca Damira Džumhura.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: