Bejl postao najbolji strelac u istoriji Velsa

Napadač Real Madrida Geret Bejl probio se na prvo mesto liste strelaca fudbalske reprezentacije Velsa postigavši het-trik na meču sa Kinom.

Izvor: LN

Četvrtak, 22.03.2018.

17:27

Bejl postao najbolji strelac u istoriji Velsa
Photo by Stu Forster/Getty Images

Velšani su u polufinalu prijateljskog takmičenja "kup Kine" savladali domaćina sa 6:0, a uz Bejla dva gola je dao Vouks, dok je Vilson postigao jedan.

Bejl je svojim trećim golem u mreži Kineza došao do cifre od 29 golova u dresu reprezentacije i tako prestigao legendu Liverpula Iana Raša.

Kada sam bio mali nikada nisam sanjao da ću da budem rekorder za Vels. Ovo je ogromna čast. Nisam razmišljao o ovome, sigurno je jedna od najvećih stvari u mojoj karijeri. Meni je lično drago što sam oborio ovaj rekord, ali to ne bih uspeo da nije bilo mojih saigrača“, rekao je Bejl.

Dvadesetosmogodišnjak je već u 21. minutu bio na kontu od dva postignuta gola, oba na asistenciju Sema Vouksa, da bi het-trik kompletirao poslednjim golom na meču u 62. minutu.

Velšanin kaže da ga je dodatno motivisao novi selektor Rajan Gigs.

Svi hoće da impresiraju novog menadžera. Postoje određene stvari koje će on da radi drugačije, a ovo je bio odličan početak za njega. Znamo šta očekuje od nas, i da ovo bude potpora za odlične igre“, zaključio je Bejl.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: