Povreda sprečila debi – Savić ne putuje sa "Orlovima"

Vujadin Savić zbog povrede neće biti u konkurenciji za prijateljske utakmice protiv Maroka i Nigerije, objavljeno je na sajtu FSS.

Izvor: AK

Četvrtak, 22.03.2018.

08:29

Povreda sprečila debi – Savić ne putuje sa
Foto: StarSport

Štoper Crvene zvezde je trebalo da debituje za "Orlove", ali pre nekoliko dana povredio butni mišić koji se nije potpuno oporavio.

"Posle najnovijih pregleda i na osnovu razgovora sa medicinskom službom reprezentacije, kao i sa ljudima iz kluba, odlučio sam da ostanem u Beogradu. Situacija sa povredom je takva da bi odlazak na put bio preveliki napor i dodatni rizik. Iskreno, veoma mi je krivo zbog ovoga, nije bilo srećnijeg čoveka od mene kada sam se našao na spisku državnog tima, ali šta da se radi. Zdravlje je najvažnije i u ovom momentu moram da razmišljam o najboljem načinu za mene kako bih se što pre oporavio", rekao je Savić.

Osim Savića, duele u Torinu (petak) i Londonu (utorak) će zbog povrede propustiti i Sergej Milinković-Savić. "Orlovi" u Italiju putuju u 11 sati.
Foto: StarSport
Foto: StarSport
Foto: StarSport
Foto: StarSport
Foto: StarSport
Foto: StarSport

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: