Olga Danilović nominovana za nagradu "Hrabro srce"

Međunarodna teniska federacija (ITF) nominovala je srpsku teniserku Olgu Danilović za nagradu "Hrabro srce" u konkurenciji Evro-afričke zone.

Izvor: MLJ

Sreda, 21.03.2018.

23:45

Olga Danilović nominovana za nagradu

Ova nagrada se se dodeljuje za požrtvovanost i rezultate u Fed kupu.

Danilović (17) je debitovala za reprezentaciju Srbije u februaru u takmičenju Prve grupe Evro-afričke zone u Talinu (Estonija). Ona je tada ostvarila tri pobede u singlu, među kojima i protiv 15. teniserke sveta Letonke Anastasije Sevastove.

Osim srpske teniserke, nominovane su Britanka Džoana Konta i Letonka Jelena Ostapenko. Glasanje počinje 23. marta na sajtu Fed kupa i trajaće do 29. marta.

Od teniserki iz Srbije ovu nagradu dva puta je osvajala Jelena Janković, Bojana Jovanovski jednom, dok je među nominovanima bila Ivana Jorović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: