Ćavi: Volim Bolta, ali nema on fudbalsku inteligenciju

Legenda Barselone Ćavi Ernandes rekao je da fizički Juseinu Boltu nema ravnog, ali Španac sumnja u Boltove fudbalske domete.

Izvor: MLJ

Sreda, 21.03.2018.

19:30

Ćavi: Volim Bolta, ali nema on fudbalsku inteligenciju
Getty Images

Bolt je objavio video kako trenira u dresu Borusije Dortmund i sprema se za humanitarnu utakmicu Soker ejd u kojoj će protiv tima Engleske Robija Vilijamsa igrati za Tim Sveta.

"Od prvog dana su mi pričali da ne mogu", napisao je Bolt na Tviteru uz video.

"U martu ću raditi treninge sa Dortmundom i odlučićemo šta dalje sa karijerom, videćemo kuda će otići. Ako kažu da sam dobar i da mi treba treninga, ostaću u fudbalu", rekao je Bolt i podsetio da je njegov veliki san da zaigra za Mančester junajted.

"Ako Borusija kaže da sam dovoljno dobar, nastaviću da naporno treniram. Pričao sam sa Aleksom Fergusonom i rekao mu da kaže nešto lepo o meni. Rekao je da će videti šta može da uradi ako se dobro spremim", dodaje sprinterska legenda.

Iako Bolt veruje u sebe, Ćavi smatra da fudbal nisu samo fizikalije.

"Volim Juseina Bolta, on je veliki atleta. Fizički niko ne može da mu priđe. Ko trči brže od njega? Niko. Ali ne možemo da nadomestimo mentalnu brzinu i inteligenciju za igru fizičkim sposobnostima, to je nemoguće", rekao je Ćavi za So Fut.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: