Ronaldo o SP: Nejmar će biti spreman, jaki Nemci, Španci, Englezi

Jedan od najboljih golgetera svih vremena Brazilac Luis Nazario de Lima Ronaldo veruje da će njegov zemljak Nejmar u formi dočekati Svetsko prventstvo.

Izvor: B92

Sreda, 21.03.2018.

16:42

Ronaldo o SP: Nejmar će biti spreman, jaki Nemci, Španci, Englezi
Foto: Getty images

Nejmar je slomio metatarzalnu kost krajem februara i završio sezonu, ali bi trebalo da bude spreman za Mundijal.

Bivši as Intera, Real Madrida, Barselone i Milana smatra da će zvezda PSŽ, trenutno van terena zbog povrede, na pravi način predvoditi snažan brazilski tim koji je u grupi zajedno sa Srbijom, Kostarikom i Švajcarskom.

"Svi znaju koliko je teško i neizvesno Svetsko prvenstvo. Brazil je mnogo napredovao pod selektorom Titeom, veoma je jak. Nejmar se povredio, to je problem, ali verujem da će se oporaviti i u formi dočekati Mundijal", rekao je Ronaldo za Omnisport.

Ronaldo vidi mnogo pretendenata na trofej i čak njiih pet označio kao glavne rivale Brazilcima.

"Ima dosta dobrih selekcija, Nemačka je uvek jaka, isto kao i Španija, a tu su još Engleska, Francuska i Argentina sa Mesijem", poručio je trostruki najbolji fudbaler sveta.

Brazil priželjkuje svetsku titulu od 2002. godine sa prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji kada je baš Ronaldo sa dva gola odlučio pobednika u finalu protiv Nemačke (2:0).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: