Luka: Bane je bio sjajan kapiten, ali ne smeta mi promena

Vezista reprezentacije Luka Milivojević rekao je da je Branislav Ivanović sjajno obavljao posao kapitena, ali da nema ništa protiv promene nosioca trake.

Izvor:

Sreda, 21.03.2018.

13:33

Luka: Bane je bio sjajan kapiten, ali ne smeta mi promena
B92/AK

Posle šest godina, jedan od najboljih i najtrofejnijih defanzivaca u istoriji naše zemlje razrešen je kapitenske dužnosti od strane selektora Mladena Krstajića, koji je tu čast ukazao Aleksandru Kolarovu, dok će zamenik biti Nemanja Matić.

"U fudbalu vlada teokratija jer da se svi pitamo – gde bi nam kraj bio. Selektor je taj koji donosi odluke, a na nama je da slušamo. Meni je Bane šest godina bio kapiten i mislim da je sjajno uradio svoj posao, ali nemam nista protiv promene", rekao je kapiten Kristal Palasa.

'Orlovi' se poslednjih nekoliko dana pripremaju za prijateljske mečeve u Nacionalnom trening centru Staroj Pazovi. Srbija će najpre u petak igrati sa Marokom u Torinu, a potom četiri dana kasnije i sa Nigerijom u Londonu.

"Razmišljamo već o Rusiji. Imamo dve jake provere gde ćemo moći da testiramo taktičke zamisli koje imamo i spremimo se za Mundijal. Maroko i Nigeriju su dve selekcije koje igraju na Svetskom prvenstvu i spremaju se kvalitetno kao i mi. Nema toliko veze da li igramo sa sličnim selekcijama sa onima koje su u grupi, važno je da su to dva kvalitetna tima protiv kojih možemo dobro da se spremimo i uigramo. Rezultat nije u prvom planu, najvažnija je priprema, uigravanje i podizanje forme".

'Orlovi' i 'Super Orlovi' sastaće se na stadionu Barneta, popularnom 'Hajvu' kapaciteta 6.500 mesta.

"Ima dosta naših ljudi u Londonu, nije veliki stadion, a mnogo bi nam značila podrška. Mislim da ce doći. Volimo da igramo u Srbiji, ali lepo je i u Londonu" zaključio je Milivojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: