Meloun: Uvek ću se oslanjati na Jokića, on je naša budućnost

Košarkaši Denvera poraženi su od Majamija nakon dva produžetka 149:141, a trener Nagetsa Majkl Maloun imao je šta da kaže o mladom srpskom centru Nikoli Jokiću.

Izvor: LN

Sreda, 21.03.2018.

13:04

Meloun: Uvek ću se oslanjati na Jokića, on je naša budućnost
Photo by Matthew Stockman/Getty Images

Nikola je protiv Hita postigao 34 poena (8/16 za 2, 4/5 za 3) i imao 15 uhvaćenih lopti, ali je Denver porazom značajno smanjio šanse za plej-of.

"Bez obzira na konačan rezultat susreta, ovo je sjajno za Nikolu. On je igrač na koga možemo da se oslonimo. Nije sve bilo perfektno za njega, ali to nikako nije umanjilo moje poverenje u njega”, rekao je Meloun nakon meča.

Meloun ove sezone uglavnom hvali Jokića, međutim – nije se libio i da ga kritikuje kao na primer posle poraza od Dalasa.

Osloniću se na njega i na narednom meču. Jer on je važan deo budućnosti ove franšize, i što je češće u takvim situacijama, postaće bolji igrač", dodao je Meloun.

U noći između srede i četvrtka, Poraz u Čikagu dodatno bi udaljio Denver od plej-of, a kvota da će Jokićev tim slaviti s više od 9,5 poena razlike je 1,85. Pogledajte sve MOZZART kvote za NBA ligu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: