Grizman: Odluka od odlasku iz Atletika pre Svetskog prvenstva

Najbolji igrač Atletiko Madrida Antoan Grizman, posle velikog interesovanja Barselone, kaže da bi želeo da se njegov status reši pre odlaska na Mundjal.

Izvor:

Sreda, 21.03.2018.

10:45

Grizman: Odluka od odlasku iz Atletika pre Svetskog prvenstva
Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Grizman ima ugovor sa Atletikom do kraja juna 2022. godine, ali je sve izvesnije da će na kraju sezone napustiti Madrid i najverovatnije preći u Kataloniju.

"Želim da bezbrižan otputujem u Rusiju. Ne samo iz razloga gde ću igrati naredne sezone, već zbog mira u glavi koji donosi sigurnost kada znaš da si na jednom mestu", izajvio je Grizman za francuski Lekip.

Prema rečima francuskog golgetera, najviše mu smeta što ga svi pitaju o njegovoj budućnosti, a kako kaže, sestri se poverio da će pre odlaska na Mundijal u Rusiju rešiti da li će otići iz Atletika.

Grizman, koji je u Atletiko stigao 2014. godine iz Real Sosjedada, dodao je i da više voli da osvaja kolektivne negrade od individualnih i da se zato ne opterećuje Zlatnom loptom.

"Želim prvo da osvojim Svetsko prvenstvo, pa Ligu šampiona, a onda će i Zlatna lopta doći", samouveren je Grizman, koji u ugovoru ima izlaznu klauzulu od 100.000.000 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: