Kraj za Krunićevu na startu Majamija

Srpska teniserka Aleksandra Krunić završila je učešće na turniru u Majamiju, pošto je izgubila u prvom kolu od Grkinje Marije Sakari – 7:5, 6:1.

Izvor:

Sreda, 21.03.2018.

08:43

Kraj za Krunićevu na startu Majamija
Photo by Pat Scala/Getty Images

Sakari je do druge pobede, u isto toliko duela, došla posle sat i 28 minuta igre.

Grkinja će u drugom kolu turnira Premijer serije igrati protiv Estonke Anet Kontaveit, 28. nositeljke.

Meč prvog kola loše je počeo po Krunićevu, pošto je Sakari uz prednost brejka povela s 2:0, ali je srpska teniserka odmah uspela da uzvrati istom merom i izjednači na 2:2.

Imala je 49. teniserka sveta priliku i da preokrene, vodila je 30:0 na servis Sakari, ali je Grkinja uspela da se izvuče dobrim servisima.

Kada je delovalo da će prvi set otići u taj-brejk, Sakari je došla do novog brejka i prednosti od 1:0.

Krunićevoj je u drugom setu u nekoliko situacija nedostajalo koncentracije, ali i sreće. Imala je čak sedam brejk lopti, ali nijednu nije iskoristila, dok je Sakari s druge strane imala stopostotan učinak, dvaput je oduzela servis srpskoj teniserki i tako izborila plasman u drugo kolo.

Nagradni fond turnira u Majamiju je 7.972.535 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: