Đoković u Majamiju igra i dubl

Novak Đoković je u Indijan Velsu istakao da se možda prerano vratio na teren posle operacije, ali već u Majamiju će imati još više obaveza.

Izvor: AK

Utorak, 20.03.2018.

19:05

Đoković u Majamiju igra i dubl
Foto: Getty images

Osim što će nastupiti u glavnom žrebu u pojedinačnoj konkurenciji, Novak će sa Viktorom Troickim igrati i u dublu.

U prvom kolu srpski tandem očekuje sudar sa hrvatsko-australijskom kombinacijom koju čine Nikola Mektić i Aleksandar Peja.

Potencijalni rivali u drugoj rundi su drugi favoriti turnira Finac Henri Kontinen i Australijanac Džon Pirs.

Đoković će u pojedinačnoj konkurenciji nastupiti od drugog kola, a čeka pobednika duela između Nemca Miše Zvereva i Francuza Benoe Pera.

S druge strane, Troicki počinje već u prvoj rundi, a rival mu je Kanađanin Denis Šapovalov. Ako ga pobedi, u drugom kolu ga čeka Damir Džumhur iz BiH.

U Majamiju će igrati još trojica srpskih tenisera – Filip Krajinović (slobodan u I, pa čeka boljeg iz duela Petera Gojovčika i kvalifikanta), Dušan Lajović (protiv Orasija Sebaljosa) i Miomir Kecmanović (protiv Denisa Istomina).

Masters u Majamiju počinje u sredu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: