Dramatičan derbi Olimpika na Velodromu – Depaj junak Liona u 90'

Fudbaleri Liona slavili su u spektakularnom derbiju dva Olimpika u Marseju sa 3:2, u 30. kolu Lige 1.

Izvor: AK

Nedelja, 18.03.2018.

23:17

Dramatičan derbi Olimpika na Velodromu – Depaj junak Liona u 90'
Foto: Getty images

Meč na Velodromu doneo je nekoliko preokreta, da bi na kraju junak Liona bio Memfis Depaj koji je doneo pobedu u 90. minutu.

Marsej je poveo u 31. preko Rolanda na asistenciju Adila Ramija, koji je u 42. poravnao autogolom.

U šestom minutu drugog poluvremena Auar preokreće u korist Liona, da bi šest minuta pre kraja Kostas Mitroglu izjednačio na 2:2.

Međutim, u poslednjem minutu utakmici Lion je matirao odbranu Marseja u tri poteza.

Golman Lopes je poslao dubinsku loptu pred kazneni prostor domaćina, Marijano je odigrao glavom u peterac do Depaja koji reaguje na sličan način i bukvalno lobuje Mandandu.

Lion se ovom pobedom vratio u borbu za treće mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, a koje drži upravo Marsej.

Razlika između dva Olimpika je samo dva boda osam kola pre kraja sezone.

U nedelju su odigrana još dva meča, Sent Etjen je savladao Gengam 2:0 uz gol Nevena Subotića, dok je "fenjeraš" Mec izborio bod protiv šestoplasiranog Nanta (1:1) i vratio tračak nade u opstanak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: