Alimpijević: Nismo još završili posao

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević ocenio je da ubedljivom pobedom nad barskim Mornarom njegova ekipa nije zavšila posao u plej-ofu ABA lige.

Izvor: B92

Nedelja, 18.03.2018.

22:02

Alimpijević: Nismo još završili posao
Foto: StarSport

Zvezda je deklasirala Mornar 91:63 i povela 1-0 u polufinalu plej-ofa ABA lige. Drugi meč igra se u nedelju u Baru.

"Ovo je samo jedna pobeda u nizu. Nama treba pet pobeda do krajnjeg cilja. U večerašnjem meču bilo je mnogo toga pozitivnog, osim manjih nelagodnosti u trećoj četvrtini. Sve ostalo je bilo na zadovoljavajućem nivou. Sada se okrećemo ostalim utakmicama. Utakmica u Baru neće biti laka, a posebno posle dve evroligaške utakmice koje nas čekaju. Oni će sigurno biti motivisani da odigraju dobru utakmicu, bolju nego ovu danas", rekao je Alimpijević.

Trener Zvezde je pohvalio igru Mornara.

"Hoću da im čestitam na dobroj sezoni, jesu najprijatnije iznenadjenje ove godine. Ako ne igrate ovako kao mi večeras, onda ćete imati problema... To je pokazala treća četvrtina, ali i prva u Baru iz druge utakmice u sezoni. Sve čestitke klubu na sjajnoj sezoni", rekao je Alimpijević.

On je zahvalio publici na, kako je rekao, sjajnoj podršci.

"Borili smo se za ovo cele sezone, a ljudi su to prepoznali. Hvala im mnogo", dodao je trener Zvezde.

Polufinale ABA lige igra se na dve pobede. U drugom se bore Budućnost i Cedevita.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: