Serija A: Nestvarni Ikardi uništio Sampdoriju

Fudbaleri Intera iz Milana više nego ubedljivo trijumfovali su na gostovanju Sampdoriji u 29. kolu Serije A, ostvarivši pobedu od čak 5:0.

Izvor: LN

Nedelja, 18.03.2018.

14:24

Serija A: Nestvarni Ikardi uništio Sampdoriju
Photo by Paolo Rattini/Getty Images

Mauro Ikardi još jednom pokazao je klasu, pošto je u rasponu od 21’ postigao četri gola. Perišić je u 26. minutu doveo svoju ekipu u prednost, da bi onda Ikardi započeo svoj ’šou’.

Prvo je, nakon jako sumnjivog penala, u 30. minutu povisio na 2:0, da bi samo minut kasnije postigao svoj drugi gol, a kako drugačije nego u svom stilu – petom.

Na het-trik čekalo se jos čitavih 13 minuta, kada je argentinac sa par metara zakucao loptu u mrežu i povisio na 4:0.

Napadač je svoju bivšu ekipu dokusurio u 51. minutu, kada je nakon fantastičnog voleja postigao svoj četvrti gol na meču i postavio konačan rezultat na meču od 5:0.

’Nerazuri’ su ostvarili jako bitnu pobedu u trci za Ligu Šampiona, te su se vratili na 4. mesto odmah iza Rome, koja im beži jedan bod, a dva boda ispred Lacija.

Porazom ekipa iz Đenoe ostaje na sedmom mestu šampionata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: