Hrvatski fudbal – utakmica Prve lige počela pred 27 gledalaca!

Utakmica Prve hrvatske lige između Lokomotive i Intera ostaće zabeležena u istoriji kao meč sa najmanjim brojem navijača.

Izvor: AK

Subota, 17.03.2018.

18:59

Hrvatski fudbal – utakmica Prve lige počela pred 27 gledalaca!
Foto: Screenshot/YouTube

Na početku meča u Zagrebu je u subotu došlo verovali ili ne samo 27 gledalaca! Prema zvaničnim podacima HNS do kraja meča ih je na tribinama bilo 80.

I prethodni negativni rekord najvišeg ranga hrvatskog fudbala držala je Lokomotiva, koji su na utakmici sa Zadrom 2011. gledalo samo 67 ljudi.

Hladno vreme i jaka kiša su svakako uticali na slab odziv navijača Lokomotive, a kriv je i klub koji je najavio otkazivanje susreta zbog lošeg terena, ali se meč ipak odigrao.

Inter je inače slavio u Kranjčevićevoj 3:2 posle reokreta protiv tima koji je najpoznatiji kao filijala lokalnog velikana Dinama.

Protest Bad Blue Boysa zbog Mamića

Foto: Screenshot/YouTube/*BEST*HD*SPORT*
Nekoliko hiljada navijača Dinama protestovalo je na ulicama Zagreba tražeći odlazak Zdravka Mamića iz kluba. Mamić, kojem se sudi za proneveru više od deset miliona evra iz kluba sa Maksimira nema zvaničnu funkciju, ali je i dalje ključni čovek "Modrih".

"Hoćemo pune tribine, a ne lopove koje rikverc brine. Svetinja nije na prodaju", pisalo je na transparentu, dok su BBB skandirali "Mamiću, cig**e, odlazi iz svetinje!", "Zdravko Mamić ratni profiter" i "Hoćemo izbore!"

Bojsi se već nedeljama bude zbog nove politike Dinama koji je zabranio maloljetnicima ulazak na navijačku tribinu bez pismene dozvole roditelja ili zastupnika. Bojkotovali su nekoliko utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: