Željo vodio 3:0 do 88, osvojio samo bod u Mostaru! (VIDEO)

Neverovatno utakmicu odigrali su ekipe Zrinjskog i Željezničara (3:3) u derbiju Lige za prvaka Bosne i Hercegovine.

Izvor: AK

Subota, 17.03.2018.

18:45

Željo vodio 3:0 do 88, osvojio samo bod u Mostaru! (VIDEO)

Gosti iz Sarajeva vodili su čak 3:0 pod Bijelim Brijegom u Mostaru i bili na korak od pobede koja bi ih lansirala ka titulu.

Međutim, domaći "Plemići" napravili su jedan od najspektakularnijih povrataka u istoriji fudbala jer su u roku od samo četiri minuta stigli do boda!

Željo je autogolom Barišića, te pogocima Vranješa i Zakarića (penal) imali sigurno prednost do 88. minuta, kada Jović smanjuje rezultat.

U prvom minutu nadoknade vremena Aćimović pogađa za 2:3, da bi već u sledećem Zrinjski izjednačio autogolom štopera Želje, bivšeg igrača Crvene zvezde Jadranka Bogićevića.

Posle 24. kola Željezničar je i dalje lider sa dva boda prednosti u odnosu na Zrinjski, a u sledećem kolu dočekuje Radnik iz Bijeljine, dok "Plemiće" očekuje novi derbi sa trećeplasiranim Širokim Brijegom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: