LaLiga: Valensija lako sa Alavesom, Maksimović se vratio u tim

Fudbaleri Valensije pobedili su Alaves sa 3:1 u 29. kolu LaLige.

Izvor: PT

Subota, 17.03.2018.

18:36

LaLiga: Valensija lako sa Alavesom, Maksimović se vratio u tim
Photo by David Ramos/Getty Images

Srpski fudbaler Nemanja Maksimović vratio se u tim, nakon što je propustio prethodna dva meča. Vezni igrač u 84. minutu zamenio je Pareha.

Izabranici Marselinja Garsije Torala ostvarili su treću pobedu zaredom u šampionatu i sada zaostaju samo pet bodova za Real Madridom.

Sa druge strane Alaves je pretrpeo treći poraz zaredom, ali su i dalje daleko od zone ispadanja.

Prednost domaćima doneo je Rodrigo u 19. minutu. Zaza je odlično asistirao ka Špancu, a ovaj je sigurnim udarcem savladao Pašeka.

Do drugog gola nije se čekalo puno. Pareho je u 33. minutu centrirao iz slobodnog udarca, a na pravom mestu našao se Zaza koji je stopalom skrenuo loptu u gol.

Gosti su početkom drugog poluvreman uspeli da smanje na 2:1 preko Sobrina, ali je to bilo sve što smo videli od njih na ovom meču. Štaviše uspeli su da postignu autogol.

Ranije u toku dana Deportivo la Korunja i Las Palmas odigrali su 1:1. Oba gola postignuta su u prvom poluvremenu i obe ekipe se nalaze u zoni ispadanja.
SS/Rezultati.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: