Alimpijević: Borba za naše navijače i punu halu protiv Mornara

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je da njegovi igrač pristupom protiv Valensije žele da pozovu navijače da ih podrže protiv Mornara u ABA ligi.

Izvor:

Sreda, 14.03.2018.

14:38

Alimpijević: Borba za naše navijače i punu halu protiv Mornara
StarSport

"Na prvom mestu želimo svojim pristupom da se borimo za naše navijače, sada nam dolazi ubedljivo najvažniji deo sezone i želimo da ih dobrom igrom protiv Valensije pozovemo da ispune dvoranu i protiv Mornara u ABA ligi", rekao je Alimpijević.

Zvezda će u četvrtak dočekati Valensiju u 26. kolu Evrolige.

Španski klub je poražen od crveno-belih u prvom delu sezone u decembru u Španiji, a Alimpijević je naveo da je sada drugačija sitaucija.

"Posle serije poraza, čak deset u prvom delu sezone, u drugoj polovini ekipa Valensije je igrala mnogo bolje, uz skor 6/5 i velike pobede nad CSKA, Barselonom, Himkijem... Razlog tome je povećan broj igrača u rotaciji. Valensija sada igra bukvalno sa svih 12 igrača u svom sastavu, svi daju ogroman doprinos", kazao je Alimpijević.

Zvezda neće moći da računa na Nemanju Dangubića, pošto je naknadnim pregledima utvrđeno da mora da preskoči i ovu, ali i prvu utakmicu sa Mornarom polufinalu regionalnog takmičenja.

Kapiten Branko Lazić rekao je da njegov tim očekuje utakmica sa dobrom ekipom, koja je znatno podigla formu u poslednje vreme i ostvarila pobede protiv velikih klubova u Evroligi.

"Znamo da će biti teško, uostalom u Evroligi nema lake utakmice, ali naše je da se borimo i na taj način tražimo put do pobede, koja bi bila izvanredan uvod u završnicu ABA lige. Podrška navijača nam je preko potrebna jer se mnogo puta pokazalo da nam zaista donose prednost domaćeg terena", rekao je Lazić.

Utakmica Crvena zvezda – Valensija igraće se u četvrtak od 18.45 u hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: