Prijović predsedniku Savidisu: Veliki šefe, mi smo tvoji vojnici

Fudbaler PAOK-a Aleksandar Prijović pružio je podršku vlasniku kluba Ivanu Savidisu porukom na Fejsbuk profilu da je ekipa uz njega.

Izvor: B92

Sreda, 14.03.2018.

12:12

Prijović predsedniku Savidisu: Veliki šefe, mi smo tvoji vojnici
EPA-EFE/ROBERT HENRIKSSON

Srpski reprezentativac, najbolji strelac tima iz Soluna, na društvene mreže postavio je i sliku Savidisa i njega, uz reči:

"Veliki šefe, svi znamo koliko si dobra i ljubazna osoba, kao i koliko ljudi traži tvoju pomoć. Mi smo tvoji vojnici na terenu, stojimo zajedno na istoj strani", napisao je Prijović na engleskom jeziku.

Savidis je prouzrokovao da se zaustavi fudbalsko prvenstvo u Grčkoj jer je na meču protiv AEK-a, revolitiran poništenim golom njegovom timu, upao na teren naoružan da se obračuna sa sudijom.

Za takav potez se izvinio javnosti i obrazložio da je to uradio u emotivnom stanju kako bi sprečio ljudske žrtve jer su mnogi ušli na teren.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: