Partizan u ABA – kasno Čanak u Humsku stiže

Jedan od glavnih ciljeva KK Partizan pred početak tekuće sezone bio je plasman u plej-of ABA lige. On nije ispunjen. Šta to znači za velikana iz Humske?

Izvor: B92

Sreda, 14.03.2018.

09:00

Partizan u ABA – kasno Čanak u Humsku stiže
Foto: StarSport

Najtrofejniji tim regionalnog takmičenja je drugi put u svojoj istoriji ostao bez završnice ABA lige, u još jednoj sezoni prepunoj oscilacija i nemira.

Nepotpun roster, preopterećenost nastupom u evropskom takmičenju kojem nije dorastao, prevelika očekivanja od najmlađih igrača, uslovila su to da Partizan već sredinom decembra bude skoro pa otpisan u borbi za prve četiri pozicije.

Partizan je zbog toga tokom 2018. konstantno jurio rezultate, svaki meč je bilo "finale", na kraju nije preokrenuo situaciju, ali bi ovaj neuspeh mogao da ima pozitivne "posledice" u budućnosti.

Više u našoj temi Partizan u ABA – kasno Čanak u Humsku stiže.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: