Streljači savez ima novog sponzora

Generalni direktor Telekoma Srbija Predrag Ćulibrk i predsednik Streljačkog saveza Srbije Nenad Putnik potpisali su sponzorski ugovor.

Izvor: B92
Podeli
Foto: SSS
Foto: SSS

Tim ugovorom ta kompanija će u naredne dve godine pružati podršku aktivnostima tog sportskog udruženja.

"Poznato je da Telekom Srbija od svog osnivanja podržava sport, kako na klupskom, tako i na reprezentativnom nivou. Drago nam je da, delom zahvaljujući i našoj podršci, najbolji sportisti Srbije svojoj zemlji donose veliki broj medalja", rekao je Ćulibrk, saopštio je SSS.

S obzirom na to da je država većinski vlasnik Telekoma Srbija, kako je rekao Ćulibrk, ovo je još "jedan način na koji i država podržava sport".

"Strelci su nas već navikli na medalje, posebno sa Olimpijskih igara, pa se nadamo da će to biti slučaj i u Tokiju 2020. godine“, rekao je Ćulibrk.

Putnik je podsetio da Streljački savez Srbije do sada nije imao generalnog sponzora.

"Tako da je za nas današnji dan od velikog, istorijskog značaja. Raduje nas činjenica da je Telekom Srbija prepoznao u strelcima Srbije sportiste koji će u započetom olimpijskom ciklusu najuspešnije reprezentovati svoju zemlju i doneti olimpijska odličja", rekao je predsednik Streljačkog saveza Srbije.

Ceremoniji potpisivanja ugovora u prostorijama Telekoma Srbija prisustvovali su i srpski reprezentativci Zorana Arunović, Damir Mikec i Andrea Arsović.

Sport

strana 1 od 3 idi na stranu