Karager pljunuo 14-godišnju devojčicu zbog poraza L'pula (VIDEO)

Džejmi Karager, bivši kapiten Liverpula, a sada stručni consultant "Skaj sportsa", potpuno je izgubio kompas posle poraza od 'Redsa' od Mančester junajteda.

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.03.2018.

10:45

Karager pljunuo 14-godišnju devojčicu zbog poraza L'pula (VIDEO)
Photo by Matthew Lewis/Getty Image

Junajted je u subotu savladao Liverpul rezultatom 2:1 na 'Old Trafordu' posle čega je Karager napravio neshvatljiv i izuzetno ružan potez.

On je iznerviran prozivkama protivničkih navijača, prilikom napuštanja stadiona, iz kola pljunuo ka kolima u kojoj su bili otac i 14-godišnja ćerka, a video je odmah osvanuo na društvenim mrežama.

Na snimku se čuje prozivka na račun nekadašnjeg kapitena Liverpula i devojčica koja kaže da joj je pljunuo u lice.

Karager se izvinio uz konstataciju da je bio provorican.

"Potpuno nepristojno ponašanje, izvinjavam se celoj porodici. Prozivali su me tri-četiri puta tokom vožnje na auto-putu, snimali i izgubio sam kontrolu. Ne postoji opravdanje", istakao je Karager.

Takođe, postoji mogućnost da 40-godišnji Englez dobije otkaz u jednoj od najvećih britanskih medijskih kuća, a potparol "Skaj sportsa" je rekao da će sa Karagerom šefovi razgovarati i da je ono što je uradio neprihvatljivo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: