Lajović lako do drugog kola u Indijan Velsu

Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u drugo kolo Mastersa u Indijan Velsu.

Izvor: B92

Petak, 09.03.2018.

08:45

Lajović lako do drugog kola u Indijan Velsu
Getty Images

Posle lošeg početka godine i pet poraza u šest mečeva Dušan Lajović zaigrao je kako ume u Kaliforniji i sa 6:4. 6:4 eliminisao Lukasa Lacka iz Slovačke. trajao je sat i 22 minuta.

Srpskom teniseru je u prvom setu bio dovoljan jedan brejk da stigne do prednosti, dok je u drugom setu bilo za nijansu neizvesnije.

Lajović je poveo sa 2:0, ali je slovački teniser uspeo da vrati brejk i izjednači na 2:2. Srpski teniser je potom u sedmom gemu napravio odlučujući brejk, da bi u desetom iskoristio prvu meč loptu za plasman u drugo kolo prvog mastersa u sezoni.

On će u narednom kolu igrati protiv Hjeon Čunga iz Južne Koreje. To će biti prvi medjusobni duel njih dvojice.

Svoje mečeve prvog kola u Indijan Velsu u petak uveče igraju Viktor Troicki i Laslo Đere.

Troickog čeka najbolji mađarski teniser, Marton Fučovič, protivnik Lasla Đerea je Amerikanac Tim Smiček.

Filip Krajinović, dvadesetpeti nosialc, kreće od drugog kola, a rival će mu biti kvalifikant iz Sjedinjenih Država, Mičel Kruger.

U drugom kolu startuje i Novak Đoković. On je deseti nosilac, a prvi protivnik biće mu pobednik meča Japanca Itoa i Amerikanca Norija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: