SMS asistirao, Banetov Zenit poražen, Sporting lako sa Plzenjom

Fudbaleri Lacija odigrali su 2:2 sa Dinomom iz Kijeva u osmini finala Lige Evrope.

Izvor: PT

Četvrtak, 08.03.2018.

22:33

SMS asistirao, Banetov Zenit poražen, Sporting lako sa Plzenjom
AP Photo/Gregorio Borgia

Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić učestvovao je kod drugog gola kada je asistirao Felipeu Andersonu, dok je Dušan Basta na terenu bio do 74. minuta.

Izabranici Simonea Inzagija nisu uspeli da iskoriste prednost domaćeg terena i sada u Kijev idu sa pritiskom pobede.

Posle 45 minuta igre rezultat na semaforu bio je 0:0. Odmah na startu drugog perioda igre gosti dolaze do gola.

Fudbaleri Dinama iskoristili su lošu intervenciju odbrane "nebesko plavih" i preko Tsjagankova došli do prednosti – igrao se 52. minut.

Samo dva minuta kasnije Lacio je uspeo da poravna rezultat. Anderson je poslao odličan pâs ka Imobileu koji je snažnim udarcem savladao Bojka.

"Nebesko plavi" iskoristili su inicijativu posle prvog gola i ubrzo postigli i drugi. Sergej je dodao loptu do Brazilca, koji je pored asistencije upisao i gol. Ipak, šok za domaćina stigao je u 79. minutu.

Moraeš je uspeo da postigne izjednačujuć gol i sada ekipa iz Kijeva ima prednost pred revanš koji je sedam dana kasnije na programu u Ukrajini.
AP Photo/Claude Paris
Fudbaleri Zenita iz Sankt Peterburga poražni su na gostovanju od Lajpciga (2:1) u osmini finala Lige Evrope.

Kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović odigrao je 90 minuta za poraženi sastav.

Nemački klub je imao dva pogotka prednosti zahvaljujući golovima Brume i Tima Vernera, ali je Domeniko Krišito pred kraj utakmice bio strelac za nadu Zenita.

Olimpik je u Marseju pobedio Atletik sa 3:1.

Dvostruki strelac bio je Lukas Okampos, jedan pogodak postigao je Dmitri Paje, dok je gol za goste dao Aric Aduriz iz penala.

Viktorija Plzenj, koja je u prethodnoj rundi eliminisala Partizan, poražena je od Sportinga u Lisabonu rezultatom 2:0, golovima Fredija Montera u 45. i 49. minutu.

Revanš utakmice igraće se 15. marta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: