Novak igra na Indijan Velsu, na putu ka Federeru Kei, Delpo, Čilić

Novak Đoković najverovatnije će nastupiti na prvom Mastersu sezone u Indijan Velsu, nešto više od mesec dana nakon operacije lakta.

Izvor: AK

Sreda, 07.03.2018.

00:30

Novak igra na Indijan Velsu, na putu ka Federeru Kei, Delpo, Čilić
Foto: Getty images

Srpski teniser je trenirao u utorak i našao se u glavnom žrebu kao deseti nosilac u Kaliforniji, slobodan je u prvom kolu, dok u drugom čeka kvalifikant.

U trećem bi mogao na Keija Nišikorija, a u osmini finala ga čeka potencijalni derbi sa Huanom Martinom del Potrom.

Đoković je trenirao u utorak na terenima Indijan Velsa, a partner mu je bio zemljak Filip Krajinović. Novak je pet puta osvajao trofej u Kaliforniji.

Potencijalni rival u četvrtfinalu mu je Marin Čilić, a u polufinalu Aleksandar Zverev, dok sa najboljim teniserom sveta Rodžerom Federerom ne može da se sretne pre finala.

Federer u drugom kolu igra sa boljim iz duela između Herisona i Delbonisa, a mogući rival u trećoj rundi mu je Krajinović. Potencijalni protivnici u osmini finala su mu Fabio Fonjini i Adrijan Manarino, u četvrtfinalu Dominik Tim ili Tomaš Berdih, a u polufinalu Grigor Dimitrov, Kevin Anderson ili Nik Korjos.

Krajinović je slobodan u prvom kolu, a u drugom čeka boljeg iz duela između Beneo Pera i kvalifikanta.

U Indijan Velsu će nastupiti i Viktor Troicki, a kreće od Mađara Martona Fučoviča koji je bio jedno od najprijatnijih iznenađenja na Australijan openu. Ako Troicki pobedi, već u drugom kolu ga čeka jedna od favorita Marin Čilić.

Srbija ima četvoricu tenisera na Indijan Velsu, Laslo Đere u prvom kolu čeka kvalifikanta, a u drugom njega čeka Nemac Filip Kolšrajber.

Ukoliko Đere i Troicki stignu do treće runde, videćemo srpski derbi usred Kalifornije. Mogući rivali Đokovića na IV:
1. kolo slobodan
2. kolo kvalifikant
3. kolo Kei Nišikori
1/8f Huan Martin del Potro
1/4f Marin Čilić
1/2f Aleksandar Zverev
F Rodžer Federer

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

103 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: