Gvardiola vadi Turea "iz frižidera" da pojača vezni red

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola kaže da samo vezista iz Obale Slonovače Jaja Ture odlučuje hoće li zaigrati ili ne.

Izvor: B92

Sreda, 28.02.2018.

16:58

Gvardiola vadi Turea
Getty images

Siti je ove sezone do Nove godine "gazio" sve na svom putu, Gvardiola i uprava su potrošili skoro 780 miliona funti na pojačanja prošlog leta, ali je sada potrebna zamena za povređenog Fernandinja.

I to u vidu prekaljenog 34-godišnjeg fudbalera koji je poslednjih meseci retko igrao kod Španca u postavi.

"Zavisi od njega. Samo od njega zavisi, toliko je jednostavno. Ako se bude vratio kao ono što je bio nekada naravno da će igrati. Nije povređen, zdrav je", rekao je Gvardiola pred utakmicu koju Siti igra protiv Arsenala.

Menadžer "Građana" je još prošle godine otpisao Turea ispred kog je prednost dobijalo dete Sitija Fil Foden.

Gvardiola je Turea prošlog septembra kritikovao jer nije u dobroj formi, odnosno da ne trenira dovoljno, ali je dodao i da vezista "zna kako se pobeđuje".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: