"Srpski fudbal je blato, ne mislim samo na ono sa terena"

Trener fudbalera Vojvodine Ilija Stolica bio je posle remija sa Mačvom (1:1) nezadovoljan i rezultatom, ali i stanjem u kom se srpski fudbal nalazi.

Izvor: MLJ

Subota, 24.02.2018.

19:40

StarSport

Matić je u 84. minutu postigao vodeći gol za Mačvu, izjednačio je Lazar Arsić iz slobodnog udarca u 88. minutu.

Rezultat je bio u drugom planu, jer je igrač "Voše" Novica Antić dobio crveni karton u 29. minutu meča, a sudija Novica Anđelovski je isključio i trenera Novosađana kasnije zbog prigovora.

"Ovo iza nas je blato koje ne dopušta normalan fudbal. Ne mislim samo na blato na terenu, blato je metafora za ovaj naš fudbal. Mnogi igrači su izgubili posao, ali samo za izvršioce, posao je zagarantovan. Uvek su kritike upućene na istu adresu i nema reakcija. Nadam se da ćemo izvući pouke, mnogo toga gubi smisao. Vrtimo se ukrug i zaboravljamo za koga se igra fudbal", rekao je Stolica posle meča sa Mačvom za TV Arena sport.

Vojvodina posle remija sa Mačvom ima tek 37 bodova i nalazi se na osmom mestu, poslednjem koje vodi u plej-of Superlige. Mačva je 11. sa 25 bodova i njen ostanak u najvišem rangu takmičenja za sada nije rezultatski ugrožen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: